Ledig tjänst

Djurvårdare eller leg Djursjukskötare till Sigtuna

Vi har nu behov av att utöka med ytterligare Veterinärassistenter/Djurvårdare eller Leg Djursjukskötare på kliniken i Sigtuna – vill du vara en del av ett vårt team?

Kvalifikationer: vi tror att du arbetar eller har arbetat professionellt inom hästbranschen med daglig hantering av hästar under ett flertal år, till exempel som skötare inom trav/galopp/annan tävlingsverksamhet eller försäljningsstall. Är du legitimerad djursjukskötare har du säkert ett flerårigt hästintresse och vana av att hantera hästar. Du är positiv, serviceinriktad och har gott ordningssinne och är noggrann. Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga och trivs på en arbetsplats med högt tempo. Erfarenhet av arbete på veterinärklinik är meriterande. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. Våra medarbetares kompetens, trivsel och engagemang är förutsättningen för vår framgång och vi önskar att även du har en vilja att utvecklas i tjänsten. Om du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet med hög specialistkompetens där du arbetar sida vid sida med andra erfarna kollegor tycker vi du ska söka.

Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@hastklinik.se Märk ansökan med ”assistent sigtuna”. Urval sker löpande varför vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!