Ledig tjänst

Veterinär till kliniken i Linköping

Vi söker LEG. VETERINÄR till våran klinik i Linköping

Mälaren Hästklinik erbjuder vård inom sportmedicin, kirurgi och internmedicin, både vid klinikerna samt via en omfattande ambulerande service. Veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare arbetar tillsammans för att erbjuda hästar och ägare bästa tänkbara omvårdnad. I dagsläget är vi drygt 90 anställda som ger vård och service till ca 25.000 besök årligen.

Vi öppnade kliniken i Linköping hösten 2016. Vi har mottagning måndag till fredag dagtid och vissa kvällar. Vi har även en ambulerande verksamhet med fullt utrustad bil. Vi är ett team på 4 veterinärer, 4 assistenter, 2 equiterapeuter och hovslagare. På kliniken finns toppmodern utrustning för Ultraljuds- och röntgenundersökning samt endoskop, gastroskop samt stötvåg. Vid MHK Linköping utförs medicinska utredningar, hältutredningar, munhåleundersökningar med åtgärd, enklare kirurgi på stående häst samt viss akutsjukvård. Vi har en vakans nu i form av ett mammavikariat men med en stor möjlighet till förlängning. Vill du vara en del av ett vårt team?

Vi söker en positiv serviceinriktad medarbetare med gott ordningssinne. Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga och trivs på en arbetsplats med högt tempo. Du är Leg. Vet. med erfarenhet av hästsjukvård där arbete på klinik är meriterande. Du är speciellt intresserad av ortopedi. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra medarbetares kompetens, trivsel och engagemang är förutsättningen för vår framgång. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom bland annat vår lärande kultur, gemensamma kompetens, vår stora bredd och vårt program med vidareutbildning. Det är därför viktigt att du har en vilja att utvecklas. Vi satsar mycket på intern och extern vidareutbildning av vår personal. Vill du arbeta sida vid sida med erfarna kollegor tycker vi du skall söka!

Skicka ditt CV och personligt brev till Sandra Wiessler på Sandra@hastklinik.se

Vill du ställa frågor till en blivande kollega om hur din arbetsvardag kommer se ut? -Ring 08 592 540 10 och meddela ditt intresse så återkommer en av våra veterinärer.