Ledig tjänst

Klinikveterinär, vårdavdelningen

Mälaren Hästklinik erbjuder vård inom sportmedicin, kirurgi och internmedicin, både vid klinikerna samt via en omfattande ambulerande service. Veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare arbetar tillsammans för att ge hästar och ägare bästa tänkbara omvårdnad. I dagsläget är vi drygt 90 anställda som ger vård och service till över 25.000 besök årligen.

På vår klinik i Sigtuna arbetar ett 50-tal medarbetare på Polikliniken, Vårdavdelningen och Operation. Vi har även ambulerande verksamhet från kliniken och har jour dygnet runt. Vi har nu behov av att utöka med ytterligare en klinikveterinär till vårdavdelningen med möjlighet att även arbeta inom något annat område.

Vi söker dig som vill jobba på en modern vårdavdelning med alla möjligheter till de senaste behandlingsmetoderna och med ett stort patientunderlag av både remitterade och primära fall. Du kommer att vara en del av ett ambitiöst team varav en diplomat i medicin och ha tillgång till ett stort internationellt nätverk för kontinuerligt kunskapsutbyte och kunskapsinhämtning. På MHK satsar vi på utbildning och vidareutveckling och skräddarsyr din personliga utveckling som veterinär. Viktigast för oss är att du är rätt person för teamet och att du är intresserad av att utvecklas. Vi lägger vikt vid att alla medarbetare ska må bra och har bland annat gym i våra lokaler, sjukvårdsförsäkring och främjar teamkänslan.

Kvalifikationer:

Vi letar dig som är positiv, serviceinriktad, har gott ordningssinne och är noggrann. Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga samt trivs på en arbetsplats med högt tempo. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. Med fördel ser vi sökande som jobbat minst fem år, helst med häst men behöver inte ha varit uteslutande hästinriktad det viktigaste är att handlaget och intresset finns. Våra medarbetares kompetens, trivsel och engagemang är förutsättningen för vår framgång och vi önskar att även du har en vilja att utvecklas i tjänsten.

Om du trivs med att arbeta i en expansiv verksamhet med hög specialistkompetens där du arbetar sida vid sida med erfarna kollegor tycker vi att du ska söka!

Skicka ditt CV och personligt brev till Håkan Engdahl, ansokan@hastklinik.se

Märk med ”Ansökan Veterinär Sigtuna”. Urval sker löpande varför vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt