Ledig tjänst

Vi söker Leg. Veterinärer

Vi fortsätter att expandera och utvecklas på flera platser och söker nu ytterligare medarbetare till vårt team.

Vårt toppmoderna hästsjukhus utanför Sigtuna är färdigt och vi har även kliniker i Vallentuna, Sjöbacka och Linköping samt filial i Västerås och Runsten. Vi har nu behov av att utöka med fler veterinärer för att fortsatt erbjuda den ökande mängden patienter den högkvalitativa vård vi står för. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom bland annat vår lärande kultur, gemensamma kompetens, vår stora bredd och vårt program med vidareutbildning.

Vill du vara en del i vårt team?

Kvalifikationer:

Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga och trivs på en arbetsplats med högt tempo. Du är legitimerad veterinär där erfarenhet från arbete på klinik är meriterande. För oss är din person viktigare än din nuvarande utbildningsnivå. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Våra medarbetares kompetens, trivsel och engagemang är förutsättningen för vår framgång. Vi lägger vikt vid att alla medarbetare ska må bra och har bland annat gym i våra lokaler, sjukvårdsförsäkring och främjar teamkänslan. Om du söker utvecklande arbetsuppgifter där du arbetar sida vid sida med erfarna kollegor tycker vi att du ska söka.

Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@hastklinik.se

Märk ansökan med ”veterinärtjänst”. Utval sker löpande varför vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!