Det här är Mälaren Hästklinik

Mälaren Hästklinik AB är en av Sveriges ledande hästkliniker inom ortopedi, kirurgi samt medicin. Företaget består av ett hästsjukhus med akutmottagning i Sigtuna samt kliniker i Sjöbacka, Linköping, Vallentuna och på Runsten. Vår ambition är att med kvalitet i alla led ge varje häst och ägare den bästa vården.
+100
Anställda
+7
Sjukhus & Kliniker
+25 000
Patientbesök

En av Sveriges ledande hästkliniker

Vi tar emot alla typer av fall, både inom ortopedi, internmedicin, tandvård och kirurgi och har stor erfarenhet även av mer komplexa fall. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig och din häst!
Prata med oss

Vi finns här när din häst behöver vård

Oavsett dag på året eller tid på dygnet har vi öppet för er. På hästsjukhuset i Sigtuna finns veterinärer, kirurger och assistenter på plats för att ta emot akut sjuka eller skadade hästar. Ni når vår jour genom att ringa 08-592 540 10, tonval 1.

Heltäckande vård för din häst

Oavsett vilken av våra kliniker du åker till kan vi hjälpa dig inom ortopedi, bilddiagnostik, tandvård, rehab och internmedicin. Vi har även ambulerande verksamhet till större stall och ridskolor som utgår från flera av våra kliniker. För både akuta och planerade operationer samt för vår kvalificerade stationärvård välkomnas du till Sigtuna.

Diagnos - Behandling - Rehabilitering

Vårt mål är att ansvara för hela vårdkedjan från diagnos och behandling till rehabiliteringen av hästen. Vi tycker det är viktigt att ha spetskompetens inom alla 3 områden för att kunna täcka era behov över tid. Med våra specialister inom dessa områden arbetar vi i team för att tillsammans kunna ge den bästa vården.