Ledig tjänst

Klinikveterinär till MHK Örebro

Vi vill fortsätta att hjälpa fler hästar och hästägare och behöver därför bli fler veterinärer!

Mälaren Hästklinik har nyligen öppnat en hästklinik i Örebro, vid travbanan. I moderna lokaler bedriver vi högklassig hästsjukvård i nära samarbete med vårt hästsjukhus i Sigtuna och våra kliniker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Linköping. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom vår lärande kultur, gemensamma kompetens, vår stora bredd av tjänster och vårt program med vidareutbildning. Vi satsar mycket på intern och extern vidareutbildning av vår personal.

Tillträde:
Omgående eller enligt ök.

Kvalifikationer:
Vi söker en positiv, serviceinriktad medarbetare med gott ordningssinne. Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga och trivs på en arbetsplats där man arbetar i team och erbjuder vård av hög kvalitet. Du är leg. vet. med erfarenhet av hästsjukvård där arbete på klinik är meriterande. Du är speciellt intresserad av ortopedi. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vill du arbeta sida vid sida med erfarna kollegor tycker vi du skall söka!

Vill du veta mer?
Ansvarig för rekryteringen är klinikchef Emma Thorsteinsdottir och chefsveterinär Izabella Granswed. Skicka ditt CV och personligt brev till emmat@hastklinik.se eller kontakta oss genom klinikchef Emma: emmat@hastklinik.se, 0728414442.

Vill du ställa frågor till en blivande kollega om hur din arbetsvardag kommer se ut? -Ring 0728414442 och meddela ditt intresse så återkommer en av våra veterinärer.